Cauta:

semipareza faciala

1-5 din 5 rezultate.

Universitatea de Medicina si Farmacie "Iuliu Hatieganu" - Facultatea de Medicina Dentara

Adresa:
Str. Emil Isac (ex Str. 1 Mai), Nr. 13,
Cod Postal: 400023
Telefon:
0264-597256
Telefon:
Fax: 0264-597257
E-mail:
Web:
http://www.umfcluj.ro/

In cadrul Facultatii de Medicina Dentara functioneaza catedrele de:
-Radiologie stomatologica,
-Odontologie parodontologie,
-Ortodontie - pedodontie,
-Protetica dentara,
-Materiale dentare si propedeutica,
-Chirurgie maxilo-faciala I,
-Chirurgie cranio-maxilo-faciala, implantologie, reabilitare si urgente II. Detalii »

2.7/5 (52 voturi)

Cecille

Adresa:
Str. Republicii (ex Str. Gheorghe Bilascu), Nr. 82 B,
Cod Postal: 400489
Telefon:
0264-595332|0264-596336

Salon de estetica si modelare corporala si faciala. Detalii »

2.3/5 (30 voturi)

Beauty World Cosmetics

Adresa:
Calea Baciului, Nr. 2, Apt. 1, Bl. 1, Sc. 1,
Cod Postal: 400230
Telefon:
0742-863961

Produse cosmetice de unica folosinta : Aparat de ras cu o lama Benzi depilatoare pentru salon cosmetica si Spa Boneta cu elastic Carpeta netesuta pentru picioare Cartus ceara Aloe Vera 100ml Ceara cu aroma de ciocolata pentru salon cosmetica si Spa Ceara depilatoare galbena cu grad de fuziune scazut 1Kg Ceara depilatoare Marihuana 400ml Ceara depilatoare verde 1Kg Cearceaf celuloza pentru pat, de unica folosinta Cearceaf de hartie pentru masa de masaj Cearceaf rola unica folosinta alb Chiloti femei pentru salon cosmetica si Spa Cutie servetele ultra soft cosmetice Kimono - halat cu cordon pentru salon cosmetica si Spa Papuci bleu de unica folosinta pentru saloane cosmetica si Spa Parafina de piersica Prosop de manichiura 18x50cm Spatula de lemn pentru corp Spatula faciala de lemn Tanga Barbati Tanga femei Mobilier Cosmetic : Masa de manichiura Masa de manichiura cicolatie Masa de masaj Troleu coafura Troleu de manichiura negru cu 3 brate mobile Aparatura : Vaporizator profesional cu ozon pentru salon cosmetica si Spa Topitor de ceara WPro Topitor de ceara cu 2 ochiuri Topitor de ceara Masa de masaj hidraulica Scaun alb rotativ cu spatar si pompe pneumatice pentru salon de cosmetica si Spa Detalii »

2.0/5 (68 voturi)

Yemaya

Adresa:
Str. Henri Barbusse, Nr. 23,
Cod Postal: 400616
Telefon:
0264-437359

Salon Yemaya iti ofera o gama cat mai larga de servicii, astfel incat orice problema corporala,faciala,par sau unghii cu care te confrunti sa poata fi rezolvata. Vei beneficia de servicii de coafor, frizerie, manichiura, pedichiura, cosmetica, tratamente corporale la cele mai mici preturi din Cluj. Redresarea siluetei prin servicii de electrostimulare oferite de salonul de infrumusetare YEMAYA (o multime de programe de slabire ultrarapida, slabire localizata, drenaj limfatic) iti stau la dispozitie in cadrul unor abonamente special create pentru tine. In cadrul tratamentelor anticelulitice si a tratamentelor de slabire vei avea rezultate foarte bune cu ajutorul impachetarilor cu alge, ceai verde si alte compozitii special create pentru a elimina aceste probleme. Echipa Salonului de infrumusetare YEMAYA, are formare specializata si va fi tot timpul la dispozitia ta pentru orice informatie sau sugestie referitoare la tratamentele si produsele folosite in Salon. Suntem deschisi in permanenta discutiilor cu tine, chiar te incurajam sa comunici cu noi, pentru ca numai astfel vom putea sa stim exact ce asteptari ai din partea noastra sau cum ai dori (sau nu) sa fii tratata de catre noi. Noi, echipa Yemaya, am inteles ca cel mai important in relatiile interumane este comunicarea si vom tine cont de acest lucru. Detalii »

2.0/5 (93 voturi)

Spitalul Clinic Judetean de Urgenta

Adresa:
Str. Clinicilor, Nr. 3-5,
Cod Postal: 400006
Telefon:
0264-592770
Telefon:
0264-592771
Web:
www.scju-cluj.ro

Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Cluj este o unitate sanitara cu traditie recunoscuta atat pe plan local cat si pe plan national si international.

Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Cluj este una dintre cele mai mari unitati sanitare cu paturi din Romania si are o structura complexa, cu 1592 de paturi organizate în 34 sectii clinice in aproape toate specialitatile medico-chirurgicale (Sectiile clinice Chirurgie I, Medicina Interna I, Gastroenterologie, Cardiologie, Ginecologie I si II, Neonatologie, Nefrologie, Chirurgie II, Chirurgie vasculara, Medicina Interna II, Medicina Interna III, ORL, Reumatologie, Dermatologie, Oftalmologie, Chirurgie maxilo-faciala I si II, Diabet, Neurochirurgie, Neurologie I si II, Psihiatrie I, II si III, Endocrinologie, Medicina Muncii).

In structura spitalului functioneaza laboratoare de analize medicale, radiologie-imagistica medicala (cu servicii de radiologie conventionala, ecografie, computer tomografie si rezonanta magnetica), anatomie patologica, medicina nucleara, angiografie si cateterism cardiac, explorari functionale neinvazive, genetica medicala, imunologie si alergologie, recuperare, medicina fizica si balneologie.

In structura spitalului functioneaza singura Unitate de Primire Urgente adulti din municipiu, unitate moderna, care asigura asistenta medicala de urgenta pentru pacientii critici din toata regiunea de Nord-Vest (politraumatisme, arsuri, urgente majore medico-chirurgicale).

Tot in structura spitalului functioneaza un Ambulatoriu Integrat care este compus din cabinete în toate specialitatile corespunzatoare sectiilor clinice, pentru asigurarea asistentei medicale a pacientilor ambulatori si un Centru de Sanatate Mintala care acorda asistenta de specialitate psihiatrica in regim ambulatoriu si de spitalizare de zi pentru pacienti cu afectiuni psihice.

Asistenta de specialitate de medicina dentara este un segment important din activitatea de asistenta medicala a spitalului, prin:
a. Cabinetul de stomatologie urgenta, care functioneaza pe strada Cardinal Iuliu Hossu nr. 16 (cabinetul care asigura singura linie de garda de stomatologie din judet si din judetele invecinate).
b. Ambulatoriul Stomatologie, care functioneaza in mai multe locatii: pe strada Motilor nr. 33, Clinicilor nr. 32, Cardinal Iuliu Hossu nr. 16 si Victor Babes nr. 15 (cabinete de specialitate de medicina dentara in care se asigura asistenta stomatologica pentru copii, de preventie, pentru pacienti cu afectiuni grave si complexe, care necesita un grad inalt de pregatire profesionala si o dotare cu echipamente medicale performante).
c. Un numar de 18 cabinete de stomatologie scolara, care asigura asistenta stomatologica preventiva si de urgenta pentru elevii din scolile si liceele municipiului Cluj-Napoca.

Activitatea de planificare familiala este de asemenea un segment important din activitatea spitalului si este asigurata prin doua cabinete de planificare familiala, care functioneaza in Clinica Ginecologie I si în cladirea fostei Policlinici Studentesti pe strada Republicii nr. 8.

Spitalul este structurat pavilionar si isi desfasoara activitatea in peste 20 de cladiri, majoritatea situate in centrul Clujului, pe strada Clinicilor nr. 3-5 si pe strada Victor Babes nr. 43.

Spitalul are peste 3000 angajati, din care circa 1450 sunt cu studii superioare. Activitatea din Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Cluj este structurata pe trei segmente: asistenta medicala, invatamant medical universitar si postuniversitar si cercetare stiintifica medicala.
In spital isi desfasoara activitatea cadre medicale cu cea mai inalta pregatire profesionala (medici cadre didactice ale Universitatii de Medicina si Farmacie Cluj-Napoca cu activitate integrata clinic si medici din reteaua Ministerului Sanatatii Publice), cu recunoastere nationala si internationala a activitatii clinice, de invatamant si cercetare stiintifica medicala si cu preocupari de dezvoltare continua a acesteia.

Intre Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Cluj si Universitatea de Medicina si Farmacie "Iuliu Hatieganu" Cluj-Napoca exista o relatie de colaborare deosebita, care isi are radacinile in istoria vietii medicale clujene.

Activitatea de cercetare stiintifica medicala reprezinta cel de-al treilea segment de activitate principal al unitatii si cunoaste o dezvoltare remarcabila in ultimii doi ani. Spitalul este partener in zece proiecte de cercetare nationale, in domenii diferite de interes, clinice, genetice, imagistice, informatice, precum si in numeroase studii clinice internationale in domeniul medicamentului.

In realizarea obiectivelor sale, spitalul este sustinut in mod constant si substantial de autoritatile publice locale, Consiliul Judetean Cluj si Consiliul Local al Municipiului Cluj, care sprijina financiar unitatea noastra prin alocarea de resurse pentru reabilitarea infrastructurii cladirilor spitalului, element de importanta deosebita atat pentru pacient, cat si pentru personalul unitatii si pentru institutie.

Ca beneficiari ai serviciilor oferite de unitatea noastra putem considera intreaga populatie a judetului Cluj si a judetelor invecinate, prin serviciile de asistenta medicala de urgenta, preventive si curative oferite. Nu in ultimul rand, intre beneficiarii serviciilor oferite de unitatea noastra se numara studentii la medicina, precum si intreg personalul de specialitate medico-sanitar care urmeaza cursuri de perfectionare in unitatea noastra.

Detalii »

2.9/5 (116 voturi)

1-5 din 5 rezultate.
Reclama ta aici!
Aimei
Noutati Cluj4All
peste 7000 de obiective pe harta digitala a site-ului

Noutati

  • Harta obiectivului tau sau a obiectivelor favorite poate fi acum adaugata in siteul tau (exemplu Primaria Municipiului Cluj-Napoca)
  • Da o nota obiectivelor favorite!
  • Programul autogarilor din Cluj
  • Mai multe informatii, mai folositor. Pe cluj4all gasesti acum numerele de telefon la toate obiectivele!
  • Harta digitala are o noua utilizare. Hai sa o descoperim impreuna.
  • Sugereaza un obiectiv aici!

Obiective sponsorizate

Reclama ta aici
Banca Transilvania
Vinograficas
Cluj4All Sports
Clujul are suflet